Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Києві при спробі залишити країну затримали одного з керівників фінансової піраміди

хелікс скандал

За офіційною інформацією з прокуратури  Тернопільської області спільними зусиллями Служби безпеки України та поліції за підозрою у шахрайстві затримано 3 осіб, які діяли на території Тернопільської та інших областей.

хелікс скандалЗатриманих підозрюють у нанесенні громадянам матеріальної школи у розмірі 2,7 мільйона гривень. Прокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво розслідування справи.

Правоохоронці  встановили, що керівники фірми з ознаками фінансової піраміди та задіяні  ними особи отримували у розпорядження грошові кошти довірлих громадян.

Зловмисники обіцяли  вкладникам захмарні прибутки через інвестування вкладів у групу іноземних інвестиційних компаній. Однак за даними розслідування товариство не отримало статусу фінансової установи, а тому не мало права здійснювати інвестиційну діяльність на території України.

За повідомленням інтернет-видання «Тернополяни» йдеться про так звану інвестиційну діяльність «Хеліксу», яка в останні роки на території Тернопільської області розгорнула  бурхливу активність по залученні коштів для «інвестицій». Серед її керівників називають тернополян Романа Фелика і Богдана Воронцова та хмельничанина Дмитра Нагуту. За інформацією «Тернополян» Фелика працівники СБУ затримали у київському аеропорті при спробі залишити Україну.

Художник із Тернопільщини Олег Шупляк випустив яскравий календар на 2017 рік

Житель Тернопільщини, якого розшукували три дні, замерз у полі