Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Під час перестрілки у Княжичах загинув поліцейський із Тернопільщини

Віталій Валецький

Серед 5 загиблих правоохоронців у Княжичах Київської області загинув уродженець Тернопільської області Віталій Валецький.

valeckyjТрагедія у Княжичах Броварського району Київської області забрала життя п’ятьох правоохоронців.

Серед загиблих й наш земляк – 31-річний майор поліції Віталій Валецький, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.
Віталій народився у селі Іква Кременецького району. Як і батько та рідний брат обрав професію правоохоронця. Після закінчення вищого навчального закладу залишився працювати в Києві. Успішно пройшов усі атестаційні процеси, вишкіл та очолив відділ управління Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) Головного управління Нацполіції Києва.

Нагадаємо, уночі 4 грудня в селі Княжичі Броварського району Київської області внаслідок перестрілки, яка виникла між співробітниками Державної служби охорони та поліцією, загинуло п’ятеро правоохоронців.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділ КОРД вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, сприйнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці – сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення.

Окрім нашого земляка Віталія Валецького під час перестрілки також загинули оперуповноважений управління оперативної служби ГУ Нацполіції в м. Києві старший лейтенант поліції Юліан Рудько, оперуповноважений управління оперативної служби ГУ Нацполіції в м. Києві лейтенант поліції Олександр Маніца, молодший інспектор Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони старший сержант поліції Євген Куртєв, молодший інспектор Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони старший сержант поліції Сергій Орлов.

У Тернополі на вулиці Збаразькій зіткнулися два мікроавтобуси

На Тернопільщині 5 годин гасили пожежу на столярному підприємстві (ФОТО)