Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На трасі Львів-Тернопіль знову дорожній “армагеддон”

Чотири автомобілі з ушкодженням коліс нарахував сьогодні вночі кореспондент “Галасу”, їдучи дорогою зі Львова до Тернополя.

Автомобілі на обочині з увімкненою аварійкою знову стають звичним явищем на трасі Львів-Тернопіль. Як мінімум, чотири таких транспортних засоби вимушено зупинилися через проблеми із колесами.

Два із них на території Львівської області, і ще два – на території Тернопільської, а саме поблизу хутора Озерна Зборівського району.

Навіть вночі було чітко видно, що водії в алярмовому порядку піднімають авто на домкрат  і намагаються замінити запаску.

Ямковий ремонт, який влітку здійснювався на трасі “Львів-Тернопіль”, зліз разом із першим снігом. До весни ще ой як далеко, а багатостраждальна дорога знову непридатна для користування.

На тих ділянках, де здійснювався капітальний ремонт, поки що усе гаразд. А от у місцях ямкового ремонту уже зараз проїхати неможливо. У межах Тернопільської області найгірша ситуація між хутором Озерна та селом Озерна Зборівського району, а також в межах самого села Озерна.

На Львівщині найгірша ситуація починаючи від Золочева і аж до села Куровичі, що неподалік від Львова.

Ями на цих ділянках настільки глибокі, що при потраплянні у них на швидкості можна погнути диски, а то й взагалі залишитися без коліс.

Слід зауважити, що львівські та тернопільські дорожники отримали цього року з державного бюджету понад сотню мільйонів гривень на ремонт вказаної дороги. Гроші звісно ж освоїли, а проїхати і далі неможливо!..

З першої спроби тернопільські депутати не змогли розділити два мільярди (ВІДЕО)

Завтра на Тернопільщині – день виборів