Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нахабний тернополянин обікрав представників влади

Молодий наркоман обчистив у сільській раді жінку. Правоохоронці, які затримали злодія, знайшли в кишені у нього наркотичне зілля.

Кримінальне провадження за статтею 309 ККУ – незаконне зберігання наркотиків та підозра у викраденні мобільного телефон – передноворічні здобутки 28-річного тернополянина. Накриміналивмолодий чоловік у Новосілці Підволочиського району.

До правоохоронців звернулася працівниця Новосілківської сільської ради й повідомила, що після того як в будівлі побував невідомий молодий чоловік, у неї зник мобільний телефон. Чужинця, якого запідозрили у протиправному, затримали до приїзду поліції.

Правоохоронцям молодик розповів, що він торгує біжутерією і прийшов в сільську раду, аби запропонувати свій крам. Свою причетність до крадіжки він мобільного він не підтвердив. Під час проведення поверхневого огляду правоохоронці дійсно чужий телефон у нього не виявили, але в кишені знайшли чотири згортки із подрібненою речовиною рослинного походження схожою на канабіс. За словами тернополянина він зберігав марихуану для власного користування. Згортки у нього вилучили й направили їхній вміст на експертизу.

До слова, мобільний телефон потерпіла за деякий час знайшла, але не там де його залишала. Не виключено, мобільника підозрюваний позбувся, чекаючи поліцію. Відтак слідство ще триває.

Патрульні озвучили шокуючий результат алкотесту водія, який на смерть збив жінку (ВІДЕО)

Кабмін відклав приватизацію “Тернопільобленерго”