Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни скаржаться на відсутність грошей у банкоматах Приватбанку  

Націоналізація Приватбанку викликала неабиякий ажіотаж серед його клієнтів. Чимало людей буквально спустошує банкомати, знімаючи навіть мінімальні заощадження.

Однак у відділеннях банку заспокоюють: такої необхідності немає, система працюватиме незалежно від власника банку, пише ЗЗ.

Тернополянка Олена Гук каже, що у перший день після націоналізації Приватбанку, вирішила забрати всі заощадження. Жінка каже, що не готова довірити свої гроші банку держави.

«Я вже мала досвід, коли втратила свої груші, зберігаючи їх у державному банку. Більше не хочу, щоб таке трапилося зі мною. Мої заощадження потрібні мені та моїм дітям. Тому вирішила все забрати. У банкоматі грошей не було, довелося йти у відділення. Там все нормально, грошей вистачило. Може тому, що я була одна з перших».

Наразі у банкоматах Привату діють обмеження на зняття готівки. Гроші закінчуються лише через ажіотаж, – запевняють банкіри. За інформацією прес-служби “Приватбанку”, за останню добу оформлено майже дві тисячі нових депозитів фізичних осіб на суму 37 мільйонів гривень.

 

 

У Тернополі водій “Фольксвагена” поламав ноги двом пішоходам

На Тернопільщині трагічно загинув молодий чоловік