Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянам радять обмежити поїздки у ці вихідні

Як повідомляють синоптики, у вихідні 3-4 грудня на території більшості областей країни очікуються складні погодні умови.

doroga-zymaЗокрема, на території Тернопільської області попереджають про пориви північно-західного вітру до 15-20 м/с, опади у вигляді мокрого снігу, ожеледицю. Температура повітря коливатиметься від 0 до мінус 7 градусів за Цельсієм.

При таких проявах погоди водіям варто бути дуже уважними та обережними, застерігають у Службі автомобільних доріг Тернопільської області.

“Пам’ятайте,  при сильних опадах на дорогах погіршується видимість, гальмівний шлях збільшується. Водії, не забувайте вмикати світло фар ваших авто і у денний час, це дозволить краще зорієнтуватись на дорозі. Слідкуйте за дорожніми знаками, які попереджують про можливу слизькість”. – йдеться у повідомленні.

У час негоди варто відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та екскурсійним автобусам. Краще попередити виникнення надзвичайних ситуацій. На сайті Укравтодору можна знайти перелік пунктів обігріву і контакти  диспетчерів, яким можна повідомити, про проблеми у дорозі. Також на офіційних сторінках у фейсбук  Укравтодору та Компанії «Автомобільні дороги України» постійно оновлюється оперативна інформація щодо стану проїзду та можливі обмеження руху.

У поліції розповіли деталі загибелі 15-річної школярки із Тернопільщини

Тернопіль чистять від снігу навіть кіньми (ФОТО)