Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Організатори “Хеліксу” замітають за собою сліди

Тернополянин Роман Фелик, який називав себе одним з президентів компанії «Хелікс Кепітал», видалив свою сторінку в мережі «ВКонтакте». 

felyk1І поки на офіційній сторінці фінансової піраміди публікують «душероздираючі» історії про безневинність Нагути, Фелика та Воронцова, у соцмережах з’явилася спільнота “No Helix”.

У групі потерпілі тернополяни та інші небайдужі громадяни публікують докази того, що розпіарена фейкова компанія – не що інше, як чергова масштабна афера, якої ще не було в Україні з часів викриття «МММ».

Тим часом, аби відвести від себе підозри, тернопільський ділок Роман Фелик (сам, або з чиєюсь допомогою) вже «самоліквідувався» з «ВКонтакте». На думку учасників спільноти “No Helix”, зробив він це тому, що його акаунт був переповнений інформацію про причетність афериста до сумнозвісної компанії.

Крім того, дружина Романа Фелика, співачка Ірина Новомлинська, видалила сі своєї сторінки всі фото із чоловіком. Ймовірно, аби обмануті вкладники «Хеліксу» не діймали її та не погрожували. Адже востаннє це закінчилося підпалом її автомобіля «Нісан Жук».

Також сайт «Тернополяни» повідомляє про те, що тоді не лише авто постраждало, але й вхідні двері квартири її батьків, які підпалили невідомі. Подію не стали розголошувати, а факт підпалу авто Фелик спростував, мовляв, згоріла автівка через несправний акумулятор.
Додамо, що засновник «Хелікс Кепітал» Дмитро Нагута вже на волі – за нього внесли заставу в розмірі 5 млн. грн. Інші його соратники – Богдан Воронцов і Роман Фелик досі в СІЗО.

Чимало тернополян, які ще кілька місяців тому на своїх сторінках в соцмережах активно закликали приєднуватися до піраміди, постили фото райського життя з хештегами “благодаря хелікс” теж хутко почистили свої сторінки або повидалялися з соцмереж.

Казка закінчилася?..

felyk2

борщів вибори мера

На виборах мера Борщева переміг кандидат від “Батьківщини”

Одразу дві тернополянки здобули медалі на Кубку світу з біатлону