Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

До ради Борщівської громади проходять 7 партій

борщів вибори мера

Перше місце у виборах депутатів Борщівської міської об’єднаної територіальної громади посіла партія «Батьківщина». За попередніми даними партію Юлії Тимошенко підтримало трохи більше 20%.

borshchiv_radaНагадаємо, що на виборах мера також переміг висуванець «Батьківщини» – чинний голова райради Іван Кобилянський.

На другому місці «Самопоміч» – 16%, на третьому – Блок Петра Порошенка – 14%. Для президентської партії це безумовно поразка. У ході виборчої кампанії віп-агітаторами за кандидата у мери від БПП Віктора Голубця була вся владна верхівка області.на чолі Степаном Барною. Напередодні виборів у Борщеві побували нардепи Олег Барна, Роман Заставний, Тарас Юрик, Ігор Побер, голова обласної ради Віктор Овчарук. Однак це не допомогло –  спільний кандидат від БПП і «Народного фронту» посів скромне третє місце.

У списку Радикальної партії – 8,5%, «Свобода  набрала в районі 8%, «Демальянс» – понад 7%, «Народний контроль» – 5,5%. Ці 7 партій будуть мати представництво в раді Борщівської громади.

Під питанням проходження в раду «Укропу». За різними даними відсоток голосів відданих за список партії, в яку нещодавно влився олігарх Ігор Коломойський, скдає від 4,9 до 5,1%. Остаточне рішення має схвалити територіальна виборча комісія, яка ще завершила офіційний підрахунок голосів.

У Тернополі калюжі засипають асфальтом (ВІДЕО)

На території залізничної станції знайшли тіло загиблої жінки