Влітку найвідоміша тернополянка була за крок від фатального рішення

Олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна хотіла залишити спорт. Про це президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак дізнався від відомої тернополянки з «смс».

 

Олена Підгрушна

«Цього літа я отримав «смс» від Олени Підгрушної. Вона написала, що  кидає біатлон, їде додому, все набридло, що ніхто на неї в команді не звертає уваги, – розповідає Бринзак. Я не міг спочатку зрозуміти. Але таке може  бути  в кожного: сімейні обставини, великі навантаження, напруга змагань, атмосфера…

Людина часом може із цим не впоратися. І коли ми з нею поспілкувалися, обмінялися «смсками», я їй написав: «Олено, ти ж капітан команди,  на тобі тримається збірна, рік залишився до Олімпіади, молоді на тебе дивляться, ти ж не можеш так все кинути». І через певний час отримав відповідь: «Я збережу цю команду, я все розумію, все буде в порядку». Ось у цьому і справа, треба приділяти увагу нюансам, щоби вони не дали тріщину, а тріщина не переросла у прірву. Не треба нічого вигадувати, треба тільки підтримувати!», – поділився Володимир Бринзак.

Нагадаємо, що у сезоні 2014/15 рр. олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна вирішила зробити перерву у спорті. Спортсменка намагалася народити дитину, а також рік працювала на посаді заступника міністра молоді та спорту.

Навесні 2015 року спортсменка анонсувала своє повернення у біатлон. У сезоні 2015/16 рр. Олена Підгрушна завоювала три особисті нагороди на етапах Кубка світу, а також три медалі в естафетах, продемонструвавши найкращий для збірної України у сезоні – 7 місце у Кубку світу.

Джерело: zaxid.net

-

This website uses cookies.