Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хочемо виграти війну, а з снігом не можемо справитись. Головко «вміло» перевів стрілки

Михайло Головко

В Україні триває пошук винних у поганому прибиранні доріг від снігу. Свою лепту у цей процес вніс нардеп зі «Свободи» Михайло Головко.

Михайло Головко
Михайло Головко

В пості опублікованому у Facebook народний депутат звинувачує нещодавно призначеного керувати Службою автодоріг поляка Новака.

 

«Сьогодні запізнився на ранкове засідання ВРУ через “профісійне” відношення служби автомобільних доріг очолюваного польським паном Новаком! Хотілось би щоб в нас не гірше ніж в Польщі очищали догороги. А їхати 6 год між Рівнем та Житомиром це перебір! Нині половина країни в сніжному полоні, згідно даних випало лише 30- 50 см снігу, а щоб було якби, як Каналі 1,5 або 2 м, був би повний колапс. Діти до школи нейдуть, люди не можуть виїхати з сіл, нема світла 19 століття! А ми хочемо виграти війну! З снігом неможемо справитись! Зробіть висновок! БАРДЗО ДЗЄНЬКУЮ!!!»

 

Цікаво, що Головко жодним словом не обмовився про ситуацію в рідному Збаразькому виборчому окрузі, де за належне утримання та прибирання доріг відповідає фірма, яку раніше пов’язували з його давнім побратимом Андрієм Грегоращуком.

Немовля із серйозною травмою не могли довезти до лікарні через затори

Поліція взялась за «липові» інтернет-кафе