Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі придбають квартири для сімей загиблих учасників АТО

У Тернополі придбають квартири для сімей загиблих учасників АТО, а також для тих, хто отримав І та ІІ групу інвалідності внаслідок участі у бойових діях.
kvartyryПро це сьогодні на виконкомі Тернопільської міської ради заявив начальник Управління соціальної політики Володимир Сулима.

За його словами, вже є прийнята постанова кабінету міністрів України, яка передбачає виділення коштів із державного бюджету на придбання помешкання.

Наразі відомо, що в бюджеті на це передбачено 78 млн. 191 тис. 230 грн. Кошти доручено використати до 1 грудня цього року. Розпорядником коштів буде Управління соціальної політики Тернопільської міської ради, а забезпечуватимуться житлом сім’ї, які перебувають на квартирному обліку у міській раді.

– Однак законом передбачено відповідний порядок використання цих коштів, – каже Володимир Іванович, – тому для цього має бути створена спеціальна комісія виконавчого комітету. Вона, власне, й буде розглядати дані питання і приймати відповідні рішення.

Наразі вже затверджено комісію, до складу якої входять голова комісії – заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, заступник голови комісії – начальник Управління соціальної політики ТМР Володимир Сулима та секретар – працівник Управління соціальної політики Руслана Ніколинко.

Галина ТИХА

Найбідніший тернопільський нардеп раптом став мільйонером

Міцний кременецький бордюр зупинив викрадача автомобіля