Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі зіткнулися “Сітроен”, “Опель”, “Деу” і “Мерседес”

Дві дорожньо-транспортні пригоди трапилися цієї ночі у Тернополі. На вулиці Глибокій зіткнулися автомобілі “Опель” та “Сітроен”, а на вулиці Танцорова – “Мерседес” і “Деу”.

avto-dtp1Близько 1-ї години ночі на вулиці Глибока водій Opel Vivaro виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з Citroen Jumpy.

При перевірці документів патрульні помітили у водія Opel явні ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер драгер показав результат 1, 77 проміле алкоголю в крові. Що у 9 разів перевищує допустиму норму.

На водія полісмени склали 3 протоколи за керування напідпитку, ДТП та з’їзд з місця ДТП. Інспектори вилучили посвідчення водія.

Близько 3-ї години ранку трапилося ДТП на перехресті вулиць Танцорова та Паращука. Водій Mercedes Вenz, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу у русі автомобілю Daewoo Sens і допустив зіткнення.

При спілкуванні з водієм Mercedes-Вenz патрульні помітили у нього різкий запах алкоголю. Запропонували йому пройти освідування, однак він відмовився у присутності 2-х свідків. Тим самим підтвердив свою вину. Патрульні склали на водія відповідні адмінматеріали, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернополя.

Міцний кременецький бордюр зупинив викрадача автомобіля

Візит чоловіка у гінекологію добром не закінчився