Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі горів колишній цех комбайнового заводу (ВІДЕО)

Сьогодні, 3 листопада, близько 8.00 виникла пожежа на вулиці Лук’яновича, 8 у місті Тернопіль. Раніше у цьому приміщенні знаходився один із цехів комбайнового заводу.

porzerza1

porzerza2

 

 

 

 

 

 

На виклик негайно направили відділення державної пожежно-рятувальної частини 1-го ДПРЗ Управління. Розвідкою, проведеною на місці події встановлено, що горить металева прибудова до складу, на території одного з приватних підприємств. Як вдалось встановити, загорання виникло орієнтовно о 07:15.

На момент прибуття рятувальників площа горіння становила близько 30 м.кв., повідомляють у головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Пожежа швидко набирала обертів, існувала загроза поширення вогню на суміжні приміщення. Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення на гасіння додаткових сил та засобів. До місця події направили 2-ге відділення 2-ї ДПРЧ. Також на гасіння пожежі було залучено 2 ланки газодимозахисної служби.

Завдяки організованим та професійним діям рятувальників о 08:22 пожежу було локалізовано, а о 08:42 – ліквідовано. Під час гасіння врятовано будівлю. Всього на місці події працювали 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 6 чол. особового складу.

Загиблих та травмованих на місці події не виявлено. Матеріальні збитки  та причина пожежі встановлюються. Розслідування за фактом пожежі здійснює Тернопільський МВ ГУ Національної поліції в Тернопільській області.

За браконьєрські витівки житель Тернопільщини заплатить 10 тисяч гривень штрафу

Курси валют у банках Тернополя станом на 3 листопада