Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі буде центр, у якому безкоштовно лікуватимуть тварин

Центр “Хатіко” безоплатно займатиметься лікуванням травмованих, хворих безпритульних тварин, пошуком для них місць подальшого розміщення.

0Центр для тварин орієнтований на надання низки соціальних послуг населенню, зокрема комплексної діагностики, ургентної ветеринарної допомоги, післяопераційної перетримки, забезпечення стаціонаром для лікування тварин.

“Вчора, не зважаючи на жорстке протистояння окремих чиновників ТМР – представників управлінь економіки та ЖКГ, наш проект із створення Центру швидкої допомоги та комплексної діагностики для тварин «Хатіко» – Вистоява і дістав ухвалення. Тепер, друзі, нам потрібна Ваша допомога у голосуванні, а воно – не просте. Тепер від вас залежить, чи з”явиться така потрібна нам ветеринарна діагностична база. Хочеться, щоб ми, тернопільська громада, не пасли задніх, а потрапили згодом у число лідерів в Україні із якісного надання ветеринарної допомоги друзям нашим меньшим, в тому числі і безпритульним”, – написала Олена Дайнека у себе на сторінці у “Фейсбуці”.

Переглянути проект можна тут.

Водії першими відчули “покращення” від обіцяного підвищення мінімальної зарплати

Пенсіонера, який зник ще в жовтні, знайшли в Почаївській лаврі