Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У медичному центрі Тернополя могла трапитись біда

3-1Вранці, 9 листопада, у центрі Тернополя на деяких вулицях вимкнули світло. Це був плановий захід. Утім, через перепади напруги у приватному медичному закладі спалахнула техніка. Власниця запевняє, що її про планове вимкнення світла не попереджали. А в РЕМі  кажуть, що про це попереджали усіх мешканців та підприємців на цих вулицях.
 – У середу, 9 листопада, о 9.20 на вулиці Шашкевича, 3 і загалом на всій лінії в Центрі повністю виключили світло, – розповідає власниця лікувально-діагностичного центру “Румед-Т” Ружена Волянська. – У мене в медичному центрі усе обладнання спалахнуло. Жінка зателефонувала в аварійну службу і почала з’ясовувати, в чому причина. Там сказали, що це планове відключення. – Але нам ж про це ніхто не повідомляв. Яке планове відключення? – продовжує пані Ружена. – На запитання, чому нам не повідомили, мені відповіли, що наш номер викреслений зі списку. Сказали, давайте, йдіть гуляйте і не заважайте нам. І вимкнули телефони. Світла досі немає. І не лише у нас, а й у житлових будинках. І чи в робочому стані там уся техніка, звісно, не знаю. Може вона теж згоріла. Без світла ми цього не перевіримо.

Наразі жінка звертатиметься в НКРЕ (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики – прим. ред) та писатиме заяву в суд.  У Тернопільському міському РЕМі запевняють, що про планове відключення світла попереджали завчасно і про це тернополян інформувала міська рада.

– Ніяка техніка там не погоріла, – каже головний інженер Омелян Николів. – Ми попереджали усіх. У нас є контакти і ми обдзвонювали людей. Можливо, вона не подала свої контакти.  Загалом, 9 листопада, до 13.00 не було світла за адресами: вул. М.Шашкевича, 1, 2, 4, вул. Танцорова, 10, 12, 14, 16, вул. М.Паращука (приватний сектор), вул. Танцорова, 15-49 (приватний сектор). А до 14.00 – за адресами: вул. Нова (приватний сектор), вул. Глибока, 27-37 (приватний сектор), повідомляє “20 хвилин”.

Тернополянам тепер буде ще важче оформити документи на виїзд у США

У Тернополі на вулиці 15 Квітня зіткнулися три автомобілі (ФОТО)