Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Львові начальник управління ЖКГ впорався зі снігом, але попався на хабарі (ВІДЕО)

У сусідньому з Тернополем місті житлово-комунальне господарство успішно впоралося із викликами погоди – у Львові вулиці добре розчищені від снігу. Але там виникла інша проблема – начальник управління ЖКГ попався на хабарі у розмірі 80 тисяч гривень.

habar4Військовою прокуратурою Західного регіону України 17 листопада 2016 року за матеріалами та спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Львівській області в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником Управління житлового господарства Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Про це повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк.

Установлено, що за грошову винагороду вказаний посадовець пообіцяв посприяти в укладенні Львівською міською радою із суб’єктом господарювання трьох договорів на проведення капітального ремонту будинків на загальну суму понад 800 тис грн та одного договору з облаштування території м. Львова на загальну суму понад 10 млн грн. Розмір хабара мав становити 8-10% від суми договору.

Затримали вказану особу у центрі м. Львова під час отримання чергової частини хабара у розмірі 80 тис грн. Грошові кошти виявлено та вилучено під час огляду місця події.

На даний час відбуваються обшуки у приміщенні Львівської міської ради та за місцем проживання зловмисника, його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішуються питання про оголошення чиновнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Заради однієї посади у Тернополі сьогодні зібрали усіх керівників районів

У Тернополі знову закриють «Барвінки»