Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Уже завтра сержант поліції, який був п’яний за кермом авто, стане безробітним

Про це сьогодні заявив керівник обласного управління поліції Олександр Богомол.

dtp-nova– Я не буду очікувати рішення суду по притягненні цього працівника до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Мені достатньо того, що він дозволив собі випити у робочий час, – сказав Олександр Миколайович.

Нагадаємо, інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП у Тернопільській області та служба внутрішньої безпеки розслідувала порушення з боку сержанта поліції, помічника оперуповноваженого управління кримінальної поліції, який сів за кермо службового автомобіля у нетверезому стані й створив аварійну ситуацію.

Сталося це 21 листопада, близько восьмої вечора, на перехресті вулиць Збаразька-Злуки. Водій не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя і врязався в кучкгкру снігу. «Драгер» показав у крові порушника 3.0 алкоголю, що вже вважаються важкою стадією сп’яніння.  

До слова, у 2016 році на Тернопільщині зафіксовано шість випадків, коли працівники поліції сідали за кермо як службового, так і власного автомобіля, у стані алкогольного сп’яніння. Четверо з них звільненні, ще одного досі не звільнили через те, що немає рішення суду по притягненню його до відповідальності.

До того ж у поточному році засуджено чотирьох працівників поліції, які були притягнуті до кримінальної відповідальності раніше, їх також звільнили. І вже у 2016 році до кримінальної відповідальності притягли шістьох працівників поліцї, чотирьох звільнили, а за кримінальними провадженнями двох ще тривають суди.

Галина ТИХА

Тернопільські газовики заробили собі на кримінальну справу

Магазин власних м’ясопродуктів відкрив Тернопільський м’ясокомбінат (ФОТО)