Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопіль уже четвертий день знаходиться у сніговому колапсі (ФОТО)

Через нерегулярний рух транспорту у Тернополі досі проблематично дістатися на роботу. Зі стихією борються як техніка й комунальники, так і мешканці міста.
img_0132Незважаючи на всі обіцянки влади розчистити дороги й тротуари, зробити їх безпечними для водіїв і пішоходів виконуються лише деякі вказівки.

Зокрема, місцями на тернопільських дорогах картина не зовсім сумна, а от біля ринку, що на вулиці Живова, дорога в жахливому стані, через що, власне, там утворюються затори.

Загалом автівки рухаються без значних перешкод, але подекуди боротися зі снігом і морозом, не в змозі. Так, на вулиці Кн. Острозького навпроти Апеляційного суду Тернопільської області у снігах загрузли дві автівки.

Ймовірно, тернополяни також прислухалися до порад поліцейських і влади, й без зайвої потреби вирішили не виїжджати власним транспортом у місто, адже машин на дорозі не дуже багато. Ще менше громадського транспорту, який їздить з великими затримками.

img_0129

img_0135

 

 

 

 

 

 

 

Того транспорту, що є, не вистачає, щоб умістити мешканців Тернополя, які зібралися їхати у справах. На зупинках і далі багато людей, а громадський транспорт ущент забитий. Відтак, ті, хто не хоче довго чекати на зупинці або на це зовсім немає часу, йдуть пішки.

Галина ТИХА

З траси Тернопіль-Хмельницький вчора ввечері евакуювали 32 автомобілі (ФОТО)

У Тернополі заборонили рух вантажного транспорту аж до березня