Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільських комунальників очікує кримінал

За виставлення рахунків із завищеними цінами на комунальні послуги будуть жорстоко карати. В Уряді вивчається питання притягнення винних до кримінальної відповідальності.

groshi

В першу чергу, це стосується надавачів житлово-комунальних послуг – обленерго, теплоенерго, водоканалів. На цьому наголосив під час засідання уряду Володимир Гройсман.

Раніше ми розповідали, що тернополяни скаржаться на завищені рахунки на опалення.Подібна ситуація виникла в Києві, на що різко відреагував голова уряду Володимир Гройсман.
“Це начебто помилка, але якась вона дуже дивна ця помилка. Коли дехто намагається розхитати ситуацію і нагнати істерію, з’являються платіжки з подвоєними-потроєними цифрами, нереальними абсолютно, завищеними”, – зауважив Володимир Гройсман.
“Я би просив, щоби таких помилок з боку надавачів послуг – обленерго, теплоенерго, водоканалів – відносно українських громадян не було. Я вважаю, що треба принести вибачення, з одного боку, а з іншого боку, я попереджаю, що якщо ми будемо бачити, що десь в регіонах такі речі відбуваються, ми будемо дуже жорстко карати штрафними санкціями за ці речі. Я думаю, що тут може бути і питання кримінальної відповідальності за виставлення рахунків за неадекватними цінами. Я попереджаю всіх, що з цим не потрібно гратися і дразнити людей”, – підкреслив Прем’єр-міністр..

Після вихідних у Тернополі значно подорожчав долар

атестація поліція тернопіль

Герої поліцейської люстрації на Тернопільщині