Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський нардеп розповів про цинізм влади

«За три роки після Революції Гідності відбулась щонайменше одна позитивна річ: ми сьогодні не дискутуємо про вибір – Європа чи Росія.

pastux

Водночас влада знецінила ті принципи та ідеали, які свого часу об’єднали країну. Адже публічно говориться одне, а дії – інші», – заявив під час ефіру на телеканалі «Newsone» народний депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» Тарас Пастух.

«Ті, хто виходив на сцену і обіцяв, що Янукович і Ко будуть сидіти, сьогодні призупиняють слідство. І цей цинізм, коли публічно говориться одне, а дії – інші, став причиною втрати довіри до влади», – зазначив нардеп.  Водночас немає жодного вироку тим, хто причетний до вбивств героїв Небесної сотні, а кошти Януковича та його поплічників досі не повернуто у держбюджет.

За його словами, люди, які виходили на Майдан, прагнули бачити Європу в Україні. «Зараз ми виконуємо для Європи 141 умову, а треба їх виконувати для українців. Ми приймаємо закони, які є необхідні для вступу у ЄС, але там з’являються 2-3 пункти, які їх нівелюють», – зазначив нардеп.

На думку народного депутата, одне з найбільших досягнень за ці три роки  – ухвалення закону про е-декларування. «Сьогодні кожен українець побачив статки чиновників та народних обранців. Тепер справа за розслідуванням джерел походження статків та притягнення до відповідальності за незаконне збагачення», – зазначив Тарас Пастух.

 

Завтра у квартирах тернополян буде темно

На перерві учень витягнув гаманець із сумки вчительки