Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська обласна рада остаточно програла судову справу щодо звільнення Куценка

Тернопільська обласна рада програла судовий спір щодо звільнення Віктора Куценка з посади головного лікаря обласного перинатального центру.

kucenko“Вчора судова палата у цивільних справах Апеляційного суду Тернопільської області відхилила апеляційну скаргу Тернопільської обласної ради у справі за позовом Куценка В.В. про скасування розпорядження голови Тернопільської обласної ради, поновлення на посаді головного лікаря Тернопільського обласного клінічного перинатального центру “Мати і дитина”, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Рішення Тернопільського міськрайонного від 28 вересня 2016 року залишено в силі”. – повідомляє у соціальних мережах депутат облради Лариса Римар.

Нагадаємо, що Віктор Куценко був звільнений розпорядженням голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука 1 червня цього року. Згодом Тернопільський міськрайонний суд у вересні поновив пана Куценка на посаді.

“Сподіваюсь, що цей неприємний факт з історії постмайданівської влади стане добрий уроком для усіх чиновників: ніхто, і ні за яких обставин, не має права порушувати чужих прав у догоду власним амбіціям!” – резюмує Лариса Римар.

На голову громади у Вишнівці йде “Добрий Самарянин” Володимир Кравець

Працівники Тернопільського СБУ спіймали сепаратиста із ЛНР