Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополян запрошують діставати вечірні сукні й смокінги та вирушати на бал

Тернополян запрошують діставати вечірні сукні й смокінги та вирушати на бал

balДавно не вигулювали свого вечірнього плаття чи смокінгу? Є шанс це виправити! 17 листопада в Тернополі проведуть благодійний осінній бал на честь засновника міста Яна-Амора Тарновського.

Дійство відбудеться у Тернопільському драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка.

Організатори запрошують усіх охочих приєднатися до заходу й проникнути особливою атмосферою, де чарівні леді кружляють у вишуканих сукнях, а мужні джентльмени у класичних костюмах, загубитись у романтичному віденському вальсі, відчути ритм і подарувати собі свободу танцю.

Бал організовує Туристично-Інформаційний центр Тернополя. Розпочнеться вечір о 18 год. і триватиме до 21-ої. Вхід вільний. Єдина вимога – вечірній стиль одягу і гарний настрій.

– Бал – це те дійство, де споконвіку відбувалися всі визначні події міста, – анонсують організатори. – Саме на балах люди мали можливість зустрітись, поспілкуватися, відновити ділові контакти, закохатися… Зрештою, просто показати себе та подивитися на інших. Настав час відновити цю прекрасну традицію й зібратись разом на благодійному осінньому балу, де неможливе стає можливим, а чарівні мрії – реальністю.

Про те, кого організатори планують запросити, які сюрпризи готують для гостей і чого чекати від свята, – напишемо згодом.

Галина ТИХА

Візит чоловіка у гінекологію добром не закінчився

Поблизу Тернополя учасникам АТО землю видавали під садівництво, а не для будівництва