Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин обікрав юристку, яка надавала безкоштовну правову допомогу

Поки одні люди зверталися до жінки за наданням безкоштовної правової допомоги, 32-річний тернополянин прийшов у кабінет зовсім з іншою метою.

krazha_sumki_1-300x225З заявою про крадіжку до правоохоронців Тернопільського відділу поліції звернулася мешканка райцентру Гусятин.

Вона  розповіла, що з кабінету в приміщені центру безоплатної правової допомоги  у неї викрали сумку з гаманцем. Правоохоронці оперативно розшукали злодія.

Криміналити  до установи прийшов 32-річний мешканець Тернополя. Допоки інші відвідувачі отримували правову допомогу, зловмисник навпаки, скоїв протиправне.

Скористався моментом, та викрав з кабінету жіночу сумку. Її власниця лише на декілька хвилин покинула приміщення, однак повернувшись, не застала власних речей. А крадій розжився на 800 гривень, що лежали у гаманці. Одразу поспішив витрачати кошти.

Уникнути відповідальності все ж не вдалося – камери відеоспостереженнязафіксували тернополянина, тож правоохоронці швидко його розшукали.

За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження. Працівники поліції перевіряють причетність підозрюваного до скоєння низки аналогічних злочинів. Триває слідство, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Ще шість сіл і боротьба зі стихією на Тернопільщині буде завершена?

Хто відповість за “зразкову” очистку тернопільських доріг від снігу?