Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Суддя, який двічі скривдив ФК “Тернопіль”, отримає дискваліфікацію

Арбітр матчу ФК «Тернопіль» – «Верес» (Рівне) Михайло Митровський з Ужгорода помилився у кількох епізодах і його буде за це покарано дискваліфікацією. 

fedor-matvПро це йшлося 22 листопада у Будинку футболу під часзустрічі Комітету арбітрів ФФУ з представниками клубів Професіональної футбольної ліги, пише тижневик  “Номер один”.

Взяв участь у роботі і представник ФК «Тернопіль» директор клубу та виконувач обов’язків головного тренера Василь Матвійків, який, зокрема, підняв тему роботи суддівського корпусу в останньому матчі осінньої частини сезону між ФК «Тернопіль» та рівненським «Вересом».

Нагадаємо, тернопільський клуб приймав одного з лідерів, і на 87-й хвилині матчу за рахунку 1:0 на користь гостей відбувся епізод, який викликав великий резонанс у ЗМІ. Арбітр із Ужгороду Михайло Митровський не відреагував на фол у атаці з боку захисника гостей, через що арбітр був атакований господарями і навіть побував на газоні після поштовху з боку гравців ФК «Тернопіль».

Як розповів клубній прес-службі Василь Матвійків, практично всі присутні на зустрічі зійшлися на тому, що пенальті був беззаперечним, як і в епізоді першого тайму пов’язаного з грубою грою гравця «Вересу», який заслуговував на вилучення.

– Дякую, що Комітет арбітрів не став прикривати арбітра, чітко вказавши, що він помилився у кількох епізодах і його буде за це покарано дискваліфікацією, – сказав після прес-службі ПФЛ Василь Матвійків. – Прикро, що через необачність арбітра зводиться нанівець робота багатьох людей та наших уболівальників. Шкода, що очок в таблицю від цього нам не додається. Але подібні заходи важливі. Вони допомагають отримати відповіді на багато питань.

 

Як скандал з владикою допоміг єдності українського православ’я

Жителька Вінницької області видурила у тернополянки 35 тисяч гривень