Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Пішохід помер жахливою смертю – люди не викликали швидку, бо ховали машину

У Шумську від отриманих тілесних ушкоджень загинув чоловік, 1977 року народження. Уродженець села Стіжок став жертвою дорожньо-транспортної пригоди.

shvydka2Аварія трапилася 22 листопада у селі Стіжок близько 17:15.

За словами начальника слідчого відділу Шумського відділення поліції Інни Могили, автівка, яка збила чоловіка, з місця пригоди втекла. Потерпілий помер ще до приїзду карети швидкої допомоги.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, вилучила рештки автомобільної фарби синього кольору та зняла відбитки слідів протектора.

Правоохоронці одразу почали розшукувати водія-втікача. Під час огляду місцевих господарств, на територіх одного з них правоохоронці знайшли автівку «ВАЗ 2101» із характерними для ДТП механічними пошкодженнями.

За попередніми даними, за кермом автомобіля був двадцятирічний житель Рівненської області. Водійських прав хлопець не має. На момент аварії в салоні автівки був один пасажир.

У ході перевірки стало відомо, що хлопці злякалися і вирішили сховати легківку. Забрати автомобіль приїхали кіньми місцеві мешканці. Вони не викликали ні швидку, ні правоохоронців аж до тих пір, поки не сховали авто. Проте травмованого знайшли односельчани та занесли його до будинку. Вже там чоловік помер.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху, спричинили смерть потерпілого. Триває слідство, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

У Тернополі біля пам’ятника Гереті ремонтують бруківку (ФОТО)

На трасі Тернопіль-Чернівці рейсовий автобус потрапив у пастку (ФОТО)