Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині хочуть знімати індійське кіно

Співпрацювати не лише в сфері агропромисловості, а й культури пропонує Тернопільщині надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні пан Кумар Маноджі Бхарті.

kino1Зокрема, мова йде про те, що індійські фільми можуть знімати на Тернопільщині.

Тернопільщина зацікавлена у реалізації спільних інвестиційних проектів з представниками Індії. Зокрема, цікавими є проекти у сфері сільського господарства, туризму, ІТ-технологій, культури, освіти.

Про це йшлося під час зустрічі керівництва Тернопільської ОДА з Надзвичайним та Повноважним Послом Індії в Україні пан Кумаром Маноджі Бхарті. Відбулася зустріч 29 листопада в обласній державній адміністрації.

Надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні пан Кумар Маноджі Бхарті зазначив, що важливим аспектом співпраці у сфері сільського господарства може бути експорт бобових. Крім того, є чимало ідей для співпраці у сфері культури.

«Недавно у Львові стартував знімальний процес першого індійського кінопроекту, який знімається у незалежній Україні. Це індійський розважальний фільм «Переможець». Ми б хотіли, щоб такі фільми знімалися і на Тернопільщині», – зазначив Надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні.

В свою чергу тернопільські посадовці запропонували провести низку спільних заходів, зокрема це Дні Індії на Тернопільщині, Дні індійського кіно, презентація індійської культури, а також – Дні Тернопільщини в Індії.

Суддя із Кременця претендує на посаду у Верховному Суді

“Гостинні” тернополяни з чернівецького BMW зняли усі чотири колеса (ФОТО)