Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині злодії викрали автомобіль, але забуксували в снігах

Для викрадачів автотранспорту тепер теж настали важкі часи.

avto-kraga1Квартирну крадіжку, а також угон автомобіля інкримінують правоохоронці Кременеччини двом жителям райцентру. Раніше судимі чоловіки залізли до приватного помешкання, а також спробували викрасти автівку господаря.

Як розповідає начальник Кременецького відділу поліції Володимир Галевич, двоє кременчан, побачивши на підвіконнику ключ, спочатку розбили вікно приватного будинку, а далі відімкнули оселю.

Проте обікрасти приміщення не встигли, бо додому повернувся власник. Зловмисники прихопили лише мобільний телефон, вискочили з будинку та заховалися. Господар увійшов до оселі, а ключі від автомобіля залишив у замку запалювання. Крадії вирішили скористатися цим і викрали авто марки “ВАЗ-2106″.

Проте від’їхати далеко вони не змогли, оскільки забуксували у снігу, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Злодіїв, відповідно до статті 208 КПК України, затримали правоохоронці. Володимир Галевич каже, що обоє чоловіків раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, а на момент злочину вони перебували під домашнім арештом.

Їм інкримінують дві статті 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, а також 289 частина 2 – незаконне заволодіння транспортним засобом. Триває слідство.

Після снігової негоди головний комунальник Тернополя написав заяву на звільнення

У Тернополі “золота молодь” перекинулася на “Фольксвагені”