Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині двоє військових жорстоко побили жителя Новоросійська

В одному з райцентрів Тернопільщини з важкими травмами голови доправили до лікарні 39-річного жителя села Новоросійськ Херсонської області.

bijkaСпівробітники Козівського відділення поліції за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали в порядку статті 208 КПК двох місцевих жителів.  Учасник АТО та військовослужбовець-контрактник до  півсмерті побили жителя Херсонщини.

Як встановили поліцейські, 39-річний житель села Новоросійськ Скадовського району в Козові перебував разом зі своїм братом. Чоловіки вирішили зайти до місцевого бару, де, трохи випивши, стали обговорювати своє кримінальне минуле, адже обоє раніше судимі. Голосні розмови не сподобалися 35-річному військовослужбовцю, місцевому жителю.

Невдоволений ,  він покликав на підмогу свого 46-річного знайомого, аби вказати заїжджим на їх місце. Сварка і шарпанина закінчилися  у  поліцейському відділенні. Хуліганів втихомирили, взяли свідчення і відпустили. Та місцеві забіяки, старший з котрих майстер з бойових мистецтв  та часник  АТО, вирішили таки провчити чужаків. Підстерегли їх на темній вулиці і накинулися. Одному з братів вдалося втекти, а інший став мішенню нападників.

Коли жертва втратила свідомість, забіяки зрозуміли, що перестаралися. Викликали швидку допомогу. Потерпілого госпіталізували з важкими травмами голови. Одразу ж була проведена хірургічна операція з видалення субдуральної гематоми. Медики оцінюють стан потерпілого як важкий. Він не приходить до тями.

Зловмисникам висунуто підозру у порушенні статті 121(частини другої) ККУ . Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

 

Барна пообіцяв звільнити кількох своїх підлеглих, які не впоралися зі снігом

На Тернопільщині від важкої хвороби помер активіст Євромайдану