Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Мажори готові жити в селі на Тернопільщині за мільйон євро

Тернополяни здивовані від прем’єри комедійного серіалу «Село на мільйон». У кінострічці йдеться про те, як герої зі столиці їдуть жити у віддалене село на Тернопільщину.

Тернополян вразила блискавична гра персонажів, адже вони досить колоритно представили тернопільcький діалект. Так що неможливо стримати сміху.

Сьогодні о 21:00 на телеканалі «1+1» відбулася прем’єра комедійного серіалу «Село на мільйон». Напередодні прем’єри Анна Кошмал, Євген Капорін та Костянтин Войтенко прикрасили обкладинку журналу «Телескоп» і розповіли, чи готові вони повторити подвиг своїх героїв.

За сюжетом «Село на мільйон» троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва відповідно до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради.

У серіалі також зіграли: Наталія Сумська, Юрій Горбунов, Марк Дробот і Володимир Задніпровський. Виробництвом серіалу займався «1+1 Продакшн». Режисером комедії виступив Бата Недич. Продюсери серіалу – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Авторами сценарію є Ярослав Стень, Роман Розенгурт і Богдан Гациляк.

Як нардеп Барна готується виносити чергового прем’єра (ВІДЕО)

Тричі судимий чоловік обікрав у Тернополі капличку