Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Люди Гадза пробують «вплинути» на виборчий процес у Бучацькому районі?

гадз петро азаров герой україни
Петро Гадз і Азаров

Перший скандал виник на виборах до об’єднаних територіальних громад, які відбудуться 18 грудня. На застосування адміністративного тиску з боку партії влади та депутата обласної ради від Блоку Порошенка Петра Гадза скаржаться в Українській Галицькій Партії.

gadz

 

У Facebook поширена заява УГП до голови Тернопільської ОДА Степана Барни

«…на прихильників нашої політичної сили і потенційних кандидатів від УГП на вибори до Трибухівської громади Бучацького району, в останні дні, чиниться серйозний адміністративний тиск, викликаний їхнім рішенням балотуватись на виборах, – йдеться у заяві. Відбувається це «у кращих традиціях» старої системи: проводяться «профілактичні» бесіди з освітянами; передаються «попередження», тим, хто працює у місцевому агро-господарстві. Ні для кого не секрет, що і власником цього господарства, і організатором адмінтиску є ніхто інший, як колишній регіонал, довірена особа Януковича, а нині – депутат Тернопільської обласної ради від БПП Петро Гадз», – вважають в Українській Галицькій партії.

 

До речі, «профілактична» робота з можливими конкурентами стає фірмовим стилем команди Петра Гадза. На місцевих виборах 2016 року на виборчому окрузі, де балотувався бучацький мультимільйонер, були відсутні кандидати від «Батьківщини», Радикальної партії Ляшка, «Самопомочі» та УКРОПу.

 

 

У Тернополі розшукали школярку, яка ще тиждень тому втекла від бабусі

На Тернопільщині 16-річну дівчину зґвалтували, а потім вбили (ВІДЕО)