Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Крав інтернет і потрапив в руки поліції

Працівники Інтернет-провайдера «Воля» спіймали та передали в руки поліції крадія, який вже з літа орудував на «Східному». Це – 29-річний раніше судимий за крадіжку чоловік.

666666З будинків тернополян періодично зникали інтернет-кабелі. Правоохоронцям ніяк не вдавалось спіймати злодія «на гарячому».

Наразі за рішенням суду чоловіка взяли під варту.

– Десь від літа на “Східному” з підвальних приміщень періодично крали інтернет-кабелі, які йшли до абонентів, – розповідає представник компанії “Воля” Володимир. – Восени це стало систематичним, десь з пʼятнадцяти-двадцяти будинків кабелі зникали. І от з пʼятниці на суботу – 19 листопада, близько другої ночі ми з працівниками зробили засідку і зловили цього хулігана. Викликали патрульних, вони дуже швидко відреагували. Крадієм виявився 29-річний чоловік, який проживає на “Східному”. Він уже був раніше умовно судимий, теж за крадіжку.

– Він примудрявся тричі на тиждень в одному і тому ж будинку вкрасти кабель, – каже Володимир. – Загалом за півроку багато кабелю пропало. Коли спіймали цього чоловіка, то він мав десь 130 метрів. Ми думаємо, що це одна і та ж людина, можливо ще хтось є, але спіймали його. До речі, минулого року його брата за таку ж крадіжку зловили представники “Біттернету”.  Суд у цій справі відбувся 21 листопада. Правопорушника взяли під варту. Представники “Волі” кажуть, що їм головне, щоб інтернет-кабель більше не крали.

“20 хвилин”

У Тернополі на Новому світі стався вибух газу. Є травмовані (ОНОВЛЕНО)

У центрі міста водії заблокували прохід пішоходам