Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Кайда повернувся в Тернопіль?

Екс-голова Тернопільської обласної ради та екс-нардеп від Тернополя взяв участь у  розширеному засіданні обласної федерації біатлону, яку очолює з 2012 року. Про це у Facebook розповів начальник управління в справах фізичної культури і спорту Тернопільської облдержадміністрації Віктор Мацикур.

kayda«На фото ми вдвох з Олексій Кайда, а насправді ми зібрали біля 20 людей у спортивному залі біатлонної бази у Підгородньому. Тренера, керівники спортшкіл, ФСТ, федерації зимових видів спорту, – пише Мацикур. Не вистачало тільки однієї людини, до якої найбільше питань, і який боягузливо не прийшов – голова ФСТ Колос Георгій Гунтік.
На повістці дня ряд складних питань, де потрібні не тільки наша спільна позиція, а в залі зібрались дійсно однодумці, а рішення президії і загальних зборів Колоса.
Для цього потрібно, аби Колос зібрався на загальних зборах і прийняв потрібні рішення, а не уникав відповідальності, як її теперішній керівник.
Дякую Олексію, що займає принципову позицію на вирішення наших спільних завдань, не словом а ділом не раз довів це, поміг, і сподіваюсь і далі допомагатиме тернопільському біатлону.
І ще. Нас чекають кадрові зміни у федерації біатлону, напрацюєм пропозиції і невдовзі знову зберемось. Біатлон ообисто в мене і в управлінні спорту в пріоритетних видах, і це обєктивно. Вірю, що за два роки ми будем мати знову учасників і чемпіонів Олімпійських Ігор».

Нагадаємо, що Олексій Кайда зараз працює віце-мером Івано-Франківська. Приємно, що політик після розлучення з Оленою Підгрушною не втратив зацікавленості до біатлону.

Скільки тернополянам доведеться платити за тепло у перший місяць опалювального сезону?

Депутат міськради пропонує колегам зайнятися наркоманами у підвалах