Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За яке порушення тернополянам можуть призупинити надання субсидій?

Тернополяни, які отримують субсидії, повинні інформувати органи соціального захисту про зміни у складі сім’ї, оскільки від цього залежить розмір державної допомоги.

groshiУ разі збільшення кількості зареєстрованих осіб у житловому приміщенні, на яке оформлена субсидія, громадяни зобов’язані поінформувати органи соціального захисту населення про зміни у складі сім’ї, повідомляють у прес-службі Тернопільської ОДА.

Після уточнення інформації відбудеться перерахунок розміру житлової субсидії. У разі збільшення кількості зареєстрованих осіб, в залежності від соціального статусу та доходів людини, що прописалася, субсидія на сім’ю може бути збільшена або зменшена.

Позаяк, відповідно до формули розрахунку субсидії, розмір допомоги залежить від сукупного доходу сім’ї: чим більша кількість членів сім’ї та її сукупний дохід, тим меншою є компенсація держави за комунальні послуги.

Якщо громадяни протягом місяця самостійно не повідомили про збільшення кількості зареєстрованих у житловому приміщенні людей, органи соціального захисту населення у разі виявлення такого порушення мають право призупинити, не скасувати, нарахування допомоги на сплату житлово-комунальних послуг.

 

У Тернополі обвалився дах обласної філармонії (ФОТО)

У Тернополі знову пікетували банки з російським капіталом