Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Житель Тернопільщини крав, щоб заплатити за оренду житла в обласному центрі

Житель Кременця за оренду житла у Тернополі платив грішми, вирученими від краденого майна.

kajdanky1Співробітники Тернопільського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 ККУ  щодо жителя Кременця.

Про це сьогодні, 8 листопада, повідомили у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Зловмисника підозрюють у вчиненні крадіжок з приватних помешкань. Накрадене зловмисник носив до ломбардів, а за виручені гроші орендував у  Тернополі квартиру.

Із заявою до правоохоронців звернувся житель обласного центру і повідомив, що з його дачного будинку, що в селі Підгороднє, зникли електричні інструменти.

Оперативними заходами поліцейські встановили: до крадіжки причетний 26-річний кременчанин. Незаконно привласнене майно, а це: електролобзик  та болгарку зловмисник здав до ломбарду, а виручені гроші витратив на власні потреби.

Також в ході досудового розслідування встановлено причетність підозрюваного до крадіжки двох велосипедів з приватних господарств у селі Великі Гаї.

Суд уже обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – на вирок суду молодик чекатиме під вартою. Триває досудове розслідування.

Тернопільський умілець створив макет довоєнної синагоги, яка була у місті (ВІДЕО)

На Тернопільщині священика звинуватили у крадіжці церковних ікон