Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Жахлива смерть поруч з Тернополем. Два автомобілі збили одного чоловіка

Трагедія сталася кілька годин тому у селищі Велика Березовиця на перетині вулиць Микулинецької та Енергетичної. На місці аварії зібралися десятки людей та працюють слідчі.

dtpЗа інформацією 20 хвилин , 41-річного чоловіка, що намагався перейти 4-рядну дорогу,  спочатку  «підрізав» BMW 525, а потім «роз’їхав» на зустрічній смузі Volkswagen Passat.Водіїв забрали на експертизу на вміст алкоголю в крові. О 19.50 на місці події все ще залишалося кілька десятків людей, які обговорювали поміж собою жахливу подію. Утім, тих, хто бачив усе на власні очі, серед них уже не було. – Рух на Микулинецькій завжди дуже швидкий, – каже один з чоловіків. – На Енергетичній – трохи спокійніше. Чому він переходив саме тут, сказати важко. Трохи далі є підземний перехід. Правда, він у такому стані, що й удень заходити туди не хочеться. Не те, що вночі. Зауважимо, що метрів за 200 від місця ДТП, якщо рухатись у бік Тернополя, є й пішохідний перехід, обладнаний світлофором. Утім, як кажуть місцеві, він вкотре, уже з кілька тижнів, стоїть вимкнений.
Не працював цей світлофор і в ніч ДТП. Тож переходити Микулинецьку з чотирма смугами пожвавленого руху пішоходам поки доводиться без нього.

Житель Тернопільщини неабияк перелякав автомобільного злодія

У Тернопільській області біля школи виявили 32 шприци та наркотики