Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дитину, яку залишили у Тернополі на вокзалі, уже повернули батькам

Вчора ввечері правоохоронці передали батькам дворічну дитину, яку ті напередодні залишили у Тернополі на залізничному вокзалі. 

maljuk1За незрозумілих обставин 23-річна жителька Жмеринки Вінницької області залишила сина на залізничному вокзалі Тернополя 16 листопада близько обіду. Хлопчику в лютому виповниться лише два рочки.

Як розповідають свідки, жінка була з двома дітками. Сідаючи у поїзд Трускавець-Дніпро, молодшого вона чи то залишила, чи то забула на пероні. Це помітила перехожа й поспішила з дитиною до вагону, в який зайшла матір, але передати малечу не встигла – поїзд рушив.

Дитину небайдужий чоловік передав співробітникам поліцейської станції, що працює на вокзалі. Поліцейські оперативно встановили особу горе-матері.

maljuk3Начальник поїзда висадив жмеринчанку в Підволочиську. Там із нею здзвонилися тернопільські правоохоронці й повідомили, що син у них. Жінка пообіцяла невдовзі приїхати за дитиною, але так і не з’явилася. Коли правоохоронці ще раз до неї зателефонували, відповіла, що не має змоги добратися до Тернополя, тому за малюком приїде його батько.

До вечора маленький знайда перебував в приміщенні поліцейської станції на вокзалі. За ним так ніхто і не приїхав. Правоохоронці погодували малюка й доправили в обласну дитячу лікарню.

Ввечері 17 листопада малюка, якого звати Валентинчик, поліцейські повернули батькам, які нарешті приїхали до Тернополя. В дорогу правоохоронці дали хлопчику солодких гостинців, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції Тернопільської області.

Сьогодні вночі вантажівка MAN ледь не злетіла з 5-метрового обриву

Борщів вибори

У Борщові завершили висунення кандидатів у мери