Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Водії двох автомобілів, які поблизу Тернополя збили на смерть чоловіка, були тверезими (ВІДЕО)

Близько 17-ї години неділі на перехресті вулиць Микулинецька-Енергетична трапилася смертельна ДТП. В результаті аварії загинув житель селища Березовиця Тернопільського району.

dtp31 «На місці події слідчі з’ясували, що чоловік 1975 року народження, який переходив проїжджу частину поза межами пішохідного переходу, потрапив під колеса двох практично автомобілів. Перший автомобіль це Volkswagen Passat, який зачепив, рухався в сторону Тернополя. Його, пішохода, відкинуло на смугу зустрічного руху, де він попав під колеса автомобіля BMW, який рухався у напрямку Івано-Франківська». – повідомив начальник сектору комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.

41-річний чоловік, від отриманих травм, загинув на місці до приїзду швидкої допомоги. В управлінні нацполіції підкреслюють, на цій ділянці дороги вже не вперше перехожі потрапляють під колеса автівок.

«Щодо винуватців ДТП, можна сказати попередньо, що основною причиною ДТП стала невидима ділянка дороги. У цьому місці неподалік є підземний пішохідний перехід, ми знаємо, але ніхто ним не користується, він у занедбаному стані знаходиться. Тому досить часто саме в цьому місці трапляються дорожньо-транспортні пригоди з такими смертельними наслідками».– каже Сергій Крета.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце автопригоди, взяла кров в обох водіїв для перевірки на наявність алкоголю. Результати експертизи показали – вони були тверезими.

«На сьогоднішній день, за цим фактом порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України – це дорожньо-транспортна пригода, що призвела до смерті людини. Значить, ніхто з місця події з водіїв не втікав, не приховувався, є чимало свідків, очевидців, думаю, результати слідства цього кримінального провадження будуть завершено об’єктивно, скоро». – зазначає Сергій Крета.

Наразі слідчі з’ясовують, чи з дозволеною швидкістю рухалися автомобілі. Нагадаємо, в межах населеного пункту, вона повинна становити не більше 60 кілометрів за годину.

Скандал на Тернопільщині: працівники поліції розливали і продавали горілку

Кращою світлиною Тернопільщини стало зображення Підгорянського монастиря