Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Оголені дівчата ходили в актовому залі педагогічного університету

12 красунь змагалися за титул «СтудМіс» ТНПУ. Дівчата ходили по подіуму у купальниках, вечірніх сукнях та іншому пишному вбранні. А ще вони запалювали зал гучними піснями й танцями. Переможницею конкурсу стала Євгенія Кулеба.

0Конкурс відбувся у актовому залі педагогічного університету. Підтримати кожну учасницю прийшли рідні, друзі та одногрупники. Одним із традиційних конкурсів “СтудМіс” – відповіді учасниць на запитання, які для них підготували організатори конкурсу. Як це було дивіться на відео.


Після цього кожна з учасниць представила свій талант. Було все: і танці, і співи, і читання віршів, і повітрана гімнастика, і хімічні реактиви, і навіть “Тірамісу”. Дівчата дивували усім чим могли.

Ну і звісно дефіле у купальниках, тобто у білизні. Ця частина конкурсу, уже традиційно, найбільше подобається глядачам.

Після останнього дефіле судді близько години обирали переможницю і ось цей момент настав. Другою “Віце СтудМіс ТНПУ 2016” стала Тереза Стець. Першою – Тетяна Купійковська. А “СтудМіс ТНПУ 2016” обрали Євгенію Кулебу.

Для дівчини це перший конкурс краси у якому вона взяла участь. Євгенія навчається на факультеті іноземних мов у групі ФА-32. – Я хотіла перемогти, але неочікувала, – каже зі слізьми на очах Євгенія Кулеба. – У мене зараз неймовірні емоції. Я хочу подякувати своїй сестричці, яка мені допомагала у підготовці номера н аконкурс таланту і яка вийшла зі мною на сцену. Батькам, вони мене дуже підтримували. Хлопцеві, він також постійно підтримував. Друзям, одногрупникам та організаторам конкурсу, повідомляє “20 хвилин”.


 

Близнючки з Тернополя стали акторками містичного серіалу

Бардак у Тернополі через замети продовжується