Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На полігоні поблизу Тернополя відкрили вогонь зі всіх стволів

Сотня військовозобов’язаних із Зборівського та Козівського районів області приїхали на полігон в село Біла на військовий вишкіл. Чоловіки вправлялися у вогневій та інженерній підготовці, а також освоювали ази тактичної медицини.

2-1Даний захід організував Тернопільський облвійськкомат у рамках «Єдиного стрілецького дня» на базі навчального центру Тернопільської окремої артилерійської бригади №44. Виконуючий обов’язки військового комісара області Олександр Скумбрій пояснив, що в кожному районі області нині створюють підрозділи територіальної оборони.

– Якщо буде введено правовий режим воєнного стану, цих військовозобов’язаних залучатимуть до охорони та оборони найбільш важливих державних об’єктів комунікацій на території області, – наголосив полковник Скумбрій.1

До загонів ввійшли військовозобов’язані, котрих не залучали до заходів у період часткової мобілізації населення. Члени загонів тероборони не будуть їхати в зону АТО, а в разі необхідності виконуватимуть поставлені завдання на території області.

Тернополян обманом затягують у небезпечну секту

Дочекались: у Тернополі в тролейбусі можна буде розрахуватись за проїзд карткою