Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Спортивний уїк-енд Тернополя: що, де, коли?

До вашої уваги анонс матчів тернопільських клубів з ігрових видів спорту на вихідні.

sport3ФК «Тернопіль» уже завтра, 5 листопада, зіграє домашній матч першої ліги з футболу проти «Черкаського Дніпра». Початок зустрічі о 15.00. Суперник посідає шосте місце в турнірній таблиці, а ФК «Тернопіль» йде 18-им, але відступати нашим футболістам вже нікуди.

У аматорській футбольній лізі теребовлянська і тернопільська «Ниви» зіграють між собою. Гра розпочнеться 6 листопада, о 14.00 у Теребовлі.

Цього ж дня, і також о 14.00 у Чорткові місцевий «Чортків-Педуніверситет» зіграє проти «Оскара» із Підгір’я Івано-Франківської області.

Волейбольна «Галичанка-ТНЕУ-Гадз» цього тижня візьме участь у першому етапі Кубка України. Уже сьогодні, 4 листопада, о 15.00 волейболістки зіграють перший матч групового турніру проти рівненської «Регіни». Завтра, 5 листопада, тернополянки зіграють з луцькою «Волинню» (поч. о 14.00), а у неділю, 6 листопада, зустрінуться з вінницьким «Білозгаром» (поч. о 10.00).

У гандбольній Суперлізі тернопільська жіноча команда «Економуніверситет» у спареному п’ятому турі прийме львівську «Галичанку». Матчі відбудуться 4 та 5листопада.

Голови районних рад проігнорували сесію обласної ради

На Тернопільщині п’ятьом сім’ям загиблих учасників АТО купили квартири