Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поради чиновнику-корупціонеру: що треба з собою взяти у в’язницю

Кожен завбачливий чиновник-корупціонер повинен підготуватися до камери. І тут головне – не адвокат, не зв’язки, не гроші, а товариш баул.

habar6Якщо вже відповідальну особу взяли на гарячому, то вона повинна розуміти – це не нудьгувати на трамвайній зупинці. Доведеться жити в арештантських умовах довго. А потрапляючи всередину в чому затримали, чиновник виявляється дурній ситуації. Людина починає залежати від маси побутових дрібниць.

Поки рідні їх передадуть до в’язниці – доведеться перебиватися, просити.

Отже, баул – це велика, як правило, спортивна сумка, в якій арештант зберігає особисті речі. Але у в’язниці найважливіше – це валюта. Тобто сигарети, чай, кава, шоколад. Так що радимо припасти блоків п’ять дорогих сигарет і блоки три – дешевих. Навіть якщо ви не курите, імпортні знадобляться для оплати дрібних послуг, дешеві будете роздавати для встановлення відносин.

Чай, кава – скільки влізе. Сенс той же самий. Це важливе проведення часу, так як годують не дуже.

Можна ще покласти печиво, сушки. Багато не напасешся, але на фуршет з нагоди заїзду вистачить.

Тепер про побут. Мильно-рильна тема – зубна щітка, бритва, піна для гоління, мило, мочалка, рушник для лазні та один на кожен день.

Для сну: пару простирадл. На стіл: миска, ложка, кружка, маленька кружка для кави. Щоб своє, щоб не їсти чортзна з чого – треба.

І гардероб. У піджаку і джинсах багато не насидишся. Так що краще пару спортивних костюмів – легкий і теплий. Пара футболок, трусів, шкарпеток. Кросівки, тапочки, шльопанці. Останнє для лазні.

Шовковий халат не беріть – неправильно зрозуміють.

Якщо для інтелектуального дозвілля, то потрібні блокноти, авторучки, а книг у в’язниці вистачає.

Якщо ж хочете показати себе за ділового, то завчасно в ручки баула ушийте гроші. Але не по п’ятсот євро однією купюрою, зрозуміло. Це треба робити в майстернях, а не самому. Інакше прапорщик при першому огляді розкусить. Туди ж сім-карти. Але зняти пін-коди (забудете їх), а на сімки кинути гроші.

Що ще? Годинники. Великий чиновник носить дорогий. Його зніміть і через слідчого віддасте дружині. А в баул покладіть дешевший. Він стане в нагоді, щоб відкупитися, в разі якщо раптом потрапите в погану ситуацію.

І не соромтеся, возіть баул в багажнику своєї розкішної іномарки. Потім «спасибі» скажете, радить “Бджола”.

На Тернопільщині спорудять копію Гробу Господнього

У туристичному Кременці снігові трампліни тепер влаштовані просто на дорогах (ВІДЕО)