Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Автопарк тернопільських нардепів: Lexus, Land Rover і мотоцикл “Восход”

Як свідчать електронні декларації, тернопільські нардепи не є затятими автомобільними гурманами.

rover2Заможні нардепи, які прийшли у владу з великого бізнесу, мають у власності 1-2 розкішних авто, але не більше.

Порошенківець Тарас Юрик єдиний із нардепів від Тернопільщини, хто не має у власності жодного транспортного засобу. Проте, у наступному році є шанс виправити це становище і придбати якесь авто, адже політик задекларував понад 800 тисяч гривень готівки.

Інший порошенківець Олег Барна задекларував легковий автомобіль Ford Sierra 1997-го року випуску. Пан Барна також задекларував 34000 доларів готівки. У соціальних мережах політик пояснив, що це виручка від продажі двох бусів та кукурудзи з батьківських паїв.

Свободівець Михайло Головко задекларував легковий автомобіль Honda CR-V 2012-го року випуску. Придбаний автомобіль у 2013 році за 286000 гривень, що на той час становило близько 35 тисяч доларів.

Нардеп від БПП Ігор Побер задекларував автомобіль Lexus RX 350, 2012-го року випуску. Автомобіль придбаний у грудні минулого року за 420000 гривень. Транспортний засіб зареєстрований на дружину нардепа.

У родини нардепа від БПП Миколи Люшняка два транспортних засоби. На Миколу Люшняка зареєстрований  Wolkswagen Phaeton 2015-го року випуску. Придбане авто у минулому році. На дружину нардепа зареєстрований Volkswagen Multivan – T5 , 2013-го року випуску. Придбаний автомобіль минулого року за 430000 гривень.

Нардеп від “Самопомочі” Тарас Пастух задекларував два транспортних засоби. Минулого року за 350000 гривень він придбав Фольксваген Пассат 2013-го року випуску. А у 2011 році придбав автомобіль “Тойота Кемрі” 2011 року випуску. Вартість авто на момент набуття не відома.

Народний депутат від “Народного фронту” Роман Заставний задекларував три транспортних засоби – Land Rover, Audi Q7 та мотоцикл “Восход”. Вартість транспортних засобів не вказана. Land Rover 2008-го року випуску та “Восход” 1998-го року випуску зареєстровані на нардепа, а Audi Q7 2013-го року випуску – на його сина.

Як бачимо, по транспортних засобах у нардепів від Тернопільщини не густо, але зате у них все гаразд із нерухомістю та готівковими коштами, про що ми уже повідомляли у попередніх публікаціях.

Приплив у човні, а втік на мотоциклі – ось такий він злодій із Баламутівки

У тернопільському училищі №4 вчора обрали нового директора