У Тернопільській області під час пожежі на хуторі згоріли два автомобілі

Два автомобілі, гараж та літня кухня згоріли під час пожежі, що виникла минулої ночі на хуторі Бондари Кременецького району.

Сьогодні, 31 жовтня, о 00:39 на пункт зв’язку Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу на хуторі Бондари Кременецького району.

Як вдалось встановити, загорання виникло орієнтовно в 00:05, у господарській будівлі. На виклик направлено чергове відділення ДПРП-23 (м. Почаїв), найближчого підрозділу, розташованого на відстані 6 км від місця події.

На час прибуття рятувальників вогнем були охоплені господарська будівля та літня кухня з гаражем. Пожежа набирала обертів, загрожуючи перекинутись на житловий будинок. Тож на допомогу Почаївським вогнеборцям вирушив черговий караул ДПРЧ-5 з м. Кременець, дислокований на відстані 20 км. Спільними зусиллям о 01:41 пожежу локалізовано, а о 05:40 – ліквідовано. Під час гасіння врятовано житловий будинок.

Вогнем знищено господарську будівлю, літню кухню з гаражем, два автомобіля, 10т грубих кормів та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються, повідомляють в управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

-

This website uses cookies.