Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Нічні метелики” з Тернополя їздили на гастролі до Вінниці

Про резонансне затримання повідомляють у Вінницькому управлінні Нацполіції. Двоє жінок середнього віку винайняли квартиру в центрі Вінниці, де надавали інтимні послуги.

 

poviyaЗа годину роботи жінки отримували по 800 гривень. З початку жовтня на квартирі у «жриць кохання» побувало понад 20 осіб.

Одна із затриманих проживає на Тернопільщині, інша – у Києві.

У поліції кажуть, що до цього повії мали схожий бізнес у м.Києві. Там вони знаходили «споживачів» своїх послуг на сайтах знайомств. Їх запрошували до себе у найману квартиру, де й надавали сексуальні послуги. Згодом, «засвітившись» у столиці, напарниці вирішили розширити географію діяльності та заробляти в інших містах. Тож і вирушили до сусідньої Вінниччини.

Наразі вінницька поліція встановила осіб, які були клієнтами проституток. Під час затримання правоохоронці вилучили гроші та інші речові докази. Обидві затримані пояснили, що вони розлучені, мають неповнолітніх дітей, які проживають з бабусями. Тож заробляли на їхнє утримання. Проти повій-гастролерок розпочато кримінальне провадження. Жінкам загрожує тюрма строком до 5 років.

 

У 643 будинки Тернополя подано тепло

У поліції розповіли деталі аварії, в якій загинули двоє тернополян