Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Що найбільше турбувало тернополян у вересні – соціологічне дослідження

Тернополян найбільше хвилюють питання тарифів і вони переконані, що тарифи мають встановлюватися на місцях. Найбільш позитивно оцінюють діяльність міського голови Тернополя Сергія Надала. А серед політичних партій найбільшою підтримкою користується ВО “Свобода”.

ternopil3Такі головні висновки соціологічного дослідження, яке провів з 13 по 19 вересня у Тернополі Центр з інформаційних проблем територій НАН України вересні.

Серед проблем, які продовжують хвилювати тернополян найбільш актуальними залишаються комунальні тарифи та дорогу.

Як йдеться у прес-релізі Центру з інформаційних проблем НАН України, основними вважають проблеми тарифів та доріг. До проблеми тарифів додалися питання транспорту. Ймовірно, така ситуація пов’язана з актуальністю теми по всій країні, оскільки протягом останнього часу відбулося підвищення тарифів на електроенергію. Ця тема була однією з головних у повідомленнях ЗМІ.

Також, як зазначають науковці, відбулося значне зменшення уваги до проблем корупції, що вказує на позитивну оцінку населенням змін у цій сфері.

“Зросла увага до проблеми вивезення сміття і екологічних питань. Разом з тим незначних змін зазнала оцінка чистоти у місті. Збільшення уваги до проблеми вивезення сміття та екологічних питань швидше за все також пов’язане із актуальністю теми по всій Україні та активною дискусією щодо вирішення питання поводження з побутовими відходами по всій Україні”, – йдеться в прес-релізі.

Соліст “Океану Ельзи” написав про імпотенцію реформ

На Тернопільщині встановили точну копію Збруцького ідола (ФОТО)