Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через п’яних дебоширів “Тетяну” хочуть позбавити ліцензії на продаж алкоголю

Секретар Тернопільської міської ради Віктор Шумада сьогодні, 21 жовтня, на розгляд сесії міськради вніс питання про скасування ліцензій на продаж алкоголю у двох торгових закладах.

zluky1Мешканці житлового будинку №1 по проспекту Злуки звернулися до депутата зі скаргою на два заклади торгівлі – магазин “Тетяна” та буфет “Варенична”.

Мешканці запевняють, що після вживання алкогольних напоїв у магазині «Тетяна» чи буфеті «Варенична», які знаходяться на проспекті Злуки, 1, особи у стані алкогольного сп’яніння продовжують розважатися у них під вікнами створюючи постійно гамір, шум та бійки. Не раз мешканцям прилеглих будинків доводилось викликати поліцію.

Мною направлено запит в Головне управління національної поліції в Тернопільській області щодо надання інформації про кількість правопорушень та кількість ДТП, що були скоєні в стані алкогольного сп’яніння в районі будинку по проспекту Злуки, 1 в м.Тернополі.

На що, 21.07.2016 року №3366/07 в.о.начальником Тернопільського відділу поліції ГУНП повідомлено, що за вказаною адресою в журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Тернопільського ВП ГУ НП в Тернопільській області було зареєстровано 22 звернення щодо вчинення правопорушень особами у стані алкогольного сп’яніння та 2 повідомлення по факту ДТП.

Мешканці будинків, які межують з вказаними торговими точками неодноразово спостерігали: п’яні дебоші на прибудинкових територіях по проспекту Злуки,1 в м.Тернополі та розпивання алкоголю на дитячих майданчиках”. – пояснив у соціальних мережах Віктора Шумада.

У зв’язку з цим секретар міськради пропонує вказані заклади торгівлі позбавити ліцензії на продаж алкоголю.

В аварії на Тернопільщині зіткнулися “Жигулі” та “Шкода Октавія”

Гастролери із Хмельниччини із помешкання тернополян викрали майже 40 тисяч гривень