Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

ФК “Тернопіль” здобув перемогу у вкрай важливому поєдинку

Вболівальники чекали цього результату і футболісти ФК “Тернопіль” виправдали їхні сподівання

ternopil-mykolaivУ матчі 14-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги ФК “Тернопіль” вдома здолав ФК “Миколаїв” із рахунком 2:1.

Початок поєдинку під акомпанемент дощу видався несприятливим для тернополян. Уже на старті першого тайму гості повели в рахунку. На 13-ій хвилині Шаповалов порушив правила у власному штрафному майданчику і вже за хвилину Саркіян після влучного виконання пенальті вивів миколаївців вперед – 0:1.

Тернополяни ще до завершення першого тайму намагалися зрівняти рахунок, але всі свої плани змогли реалізувати тільки у другій половині поєдинку.

На 62-ій хвилині після виконання штрафного удару м’яч відскочив до Черворнецького і той потужним ударом з 15-ти метрів відправив його куди слід – 1:1.

А на 69-ій хвилині дальній удар Адріана Бабича приніс перемогу тернополянам – 2:1.

Здобувши  перемогу у цьому матчі, ФК “Тернопіль”, який досі грає без головного тренера, набирає 9 очок і не такі вже й кепські справи у нашого клубу. Наразі команда і надалі посідає останнє місце у турнірній таблиці, але розрив від найближчих конкурентів мінімальний і є хороші перспективи для того, щоб у другій половині чемпіонату покинути зону вильоту.

Як виявляється, для того, щоб грати по-новому у футболі потрібно зовсім небагато – прогнати з команди тренера-порошенківця. Можливо, це й рецепт успіху для всієї України?

Депутат поділився своїми враженнями про так звану “протернопільську більшість”

У Тернополі буде свій Арлінгтон