Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

ФК “Тернопіль” відмовляється їхати на матч у Маріуполь

У розпорядженні клубу залишилося лише 14 футболістів, 7 із яких здорові. Інших 7 скосили травми та простудні захворювання. 

futbol2У зв’язку з цим керівництво клубу просить ПФЛ перенести матч на пізніший термін.

ФК “Тернопіль” направив офіційний лист на адресу ПФЛ України та ФК “Іллічівець”, у якому інформував, що тернопільська команда не прибуде до Маріуполя на матч 14-го туру першої ліги через хворобу футболістів.

“Доводжу до Вашого відома, що у зв’язку з епідемію травм та простудних захворювань, команда ФК “Тернопіль” не виїжджає на матч чемпіонату України між командами ФК “Іллічівець” – ФК “Тернопіль”, який має відбутися 15 жовтня 2016 року. Ми зверталися листом до керівників ФК «Іллічівець» з проханням перенести матч на більш пізні терміни, але адміністрація клубу не погодилася з нашим проханням. Зі свого боку у нас є 14 футболістів, що мають право грати в матчах першості України, лише сім чоловік здорові. Ми не можемо і не маємо права ризикувати здоров’ям футболістів. Приносимо вибачення гравцям, тренерам, керівникам, вболівальникам клубу “Іллічівець” (Маріуполь) та працівників стадіону”, – йдеться в офіційному повідомленні ФК “Тернопіль”. 

Міносвіти просить вчити тернопільських «першачків» по-новому

Перед візитом заступника Гройсмана у Шумську наводили марафет