Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У тернопільських аграріїв з партії Порошенка роздвоєння особистості?

Знані на теренах Тернопільщини керівники сільгоспідприємств, депутати Тернопільської обласної ради Василь Градовий та Олександр Самсоненко “засвітилися” під час загальнонаціонального страйку працівників аграрної галузі.

agro3Доречно буде сказати, що термін “страйк” не в повній мірі відповідає події, що відбулася під стінами Верховної Ради 4 жовтня. Страйкували аграрії не у себе на підприємствах, а у Києві.

Як правило, на подібних акціях під приводом захисту прав селян, власники великих аграрних кампаній звозять своїх підлеглих, щоб вимагати від влади відновлення податкових пільг та інших преференцій.

В даному випадку пікетувальники ставили свої вимоги урядовій коаліції, до якої як відомо входять дві партії – Блок Порошенка та Народний фронт. Більше того керівник ПАП “Дзвін” з Чортківщини Василь Градовий в інтерв’ю одному з інтернет-видань розповідає, що основною метою акції є “достукатись” до Президента та “нехай він публічно вискаже свою позицію”.

Варто згадати, що пан Градовий, як і пан Самсоненко є речниками партії Президента в Тернопільській обласній раді. Саме за списком БПП вони в 2015 році стали депутатами обласної ради.

Дивує те, щоб дізнатися позицію неформального лідера партії тернопільські аграрії змушені їхати до Києва і пікетувати Верховну Раду. Невже місцеві “політруки” не довели депутатам з власної фракції, якою є позиція партії Президента?

Добровольця із Тернопільщини затримали через підозру у скоєнні важкого злочину  

На Тернопільщині злодій так втікав від поліції, що на місці злочину залишив своє авто