Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі за несплату штрафів евакуювали на штрафмайданчик 7 автомобілів

Тернопільська поліція з евакуатором та пристроєм “Рубіж” полює на автомобілі, які перебувають у розшуку державно виконавчої служби.

evakuator1Завдяки системі “Відеоконтроль-Рубіж” патрульні виявили 11 автомобілів, які знаходилися у розшуку державної виконавчої служби з початку жовтня. З них 7 евакуювали на арештмайданчик. Серед них – маршрутний транспортний засіб “Богдан”. Його розшукують за несплачений штраф за порушення правил дорожнього руху.

– “Рубіж” розпізнає державні номерні знаки як у світлу, так і в темну пору доби, – пояснює заступник начальника Управління патрульної поліції Олег Сороковий. – При цьому на моніторі з’являються фотознімки транспортних засобів із результатом сканування, які в подальшому зберігаються в архіві. За державними номерними знаками система перевіряє транспортний засіб по усіх електронних базах, зокрема по базах розшуку та оперативним орієнтуванням.

Лише упродовж  9 жовтня патрульні виявили Daewoo Lanos, Fiat Fiorino та ВАЗ, яких розшукує державна виконавча служба, повідомляє прес-служба патрульної поліції Тернополя.

Уродженець Тернополя поділився своїми враженнями про польський фільм “Волинь”

На Тернопільщині через цигарку загинув 66-річний чоловік